Sweet Swedes

Här i Korea är klockan efter elva på kvällen och det är först nu jag börjar känna mig någorlunda pigg. Behöver jag säga att gårdagens utgång får ett högt betyg? Ack... Ni borde ha varit med!
 
Jag, Anny och Hannes tog oss som nämnt innan till Sinchon till ett uteställe som heter Barfly som igår hade ett stort event för utbytesstudenter med bland annat öppen bar till midnatt och tävling i poledancing. Vi har lärt känna flera andra skolkamrater som också var på plats så det var en väldigt härlig stämning. Med tanke på att vi klev in vid halv tolv så hade vi en liten hets i baren för att passa på att utnyttja erbjudandet till max. Vad vi gjorde efter det?
 
Vi köpte in en hel flaska Absolut Vodka Vanilla. 
 
Och vet ni vad? Det är inte första gången det händer, i torsdags när vi också var ute i Sincehon så gjorde vi exakt samma sak. Nästan. För då tog vi inte med vaniljsmak.
 
Vi fick flaskan, två tillbringare med juice, en nachostallrik och en skål med inlagd frukt(?!) för ungefär 500 svenska kronor. Inte jättebilligt, men tid är pengar och vem orkar stå i en barkö hela kvällen? Och lycka till med att få det där för samma summa hemma i supernsnåla Sverige.
 
Nu kanske familjerna där hemma i supersnåla Sverige börjar bli oroliga, men don't ya worry guys! Jag och Anny har en superpakt på att aldrig, aldrig släppa varandra och i torsdag fick undertecknad ta hand om en väääldigt berusad fransman som gjorde oss avskräcka från att sätta oss sjävla i samma situation. Dessutom så är vi 24 (läs 23,5 på Anny) och är vuxna människor.
 
Det erbjöds ansiktsmålning på plats om man ville visa sin nationalitet, så varför inte? Anny satte sig snabbt ned, tog penseln och utbrast: "I am gonna teach you how the swedish flag looks like!". Resultatet ses nedan:
 
 
Vad är detta liksom?! En illamående Finlandsflagga? Fick ivrigt försöka förklara att färgerna borde vara tvärtom, men Anny var bombsäker på sin sak. Efter en halv flagga på kinden gick mitt önskemål till slut igenom. Flaggan för hittapålandet försvann och blev istället svensk.
 
Vi tog en taxi hem, vi vet inte vad klockan var, och hade en helt fantastisk efterfest på taket här med Hannes och Antti, en finne våningen ovanför. Var med om soluppgången med Incehons alla vråer runt om oss. Magi. 
 
Jag bara älskar det!
 
<3 - passande nog hade vi Sveriges färger på oss.
 
<3
 
<3
 
Ser ut som ett white trash-party. Men när det är det, vad kan man göra åt det liksom?
 
<3
 
Trött Hannes på efterfest?
 
Soluppgång över Incehon.
 
Antti och Anny @taket. Flaska med vatten? Med Soju? Who knows...
 
Hannes (ja, det ligger faktiskt en person där under) med en totalvägrarn om att kliva upp ur sängen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0