Jag är så dålig på att blogga.

Hola bloggen, det är Anny/Anita/Agneta/Anneli här. Jag har fått så många smeknamn här så jag har nästan glömt av vad jag heter på riktigt. Förlåt för att jag varit kass på att uppdatera! Men jag är ingen van bloggare så jag har tyvärr väldigt svårt för att spontanblogga. Ingen dag är den andra lik här och det tar ganska mycket energi att smälta det därav min frånvaro på bloggen. Nu ska jag sluta skylla ifrån mig och göra ett inlägg som ni förhoppningsvis kommer skratta lite åt.
 
Förra veckans Business English lektion (notera att jag säger lektion och inte föreläsning, en 10-åring skulle utan svårigheter klara kursen i Sverige), var minst sagt absurd. Professorn visade en reklam påhur en rånare stormade in i en bank och riktade sitt vapen mot alla som befann sig därinne. Alla började skrika och la sig på golvet, en av de anställda tittade på rånaren frågandes med en bunt sedlar i handen. Rånaren tittade på henne och sa ingenting och sprang sedan ut ur banken. Sedan stod det något i stil med "Do you have problem with public speaking?". I slutet av reklamen ser man denna rånare gå på en gruppövning för att tala inför folk och då säger rånaren "Everybody FREEZE!". Alla i klassen tänkte väl okej, kul reklam, och?! Då frågar profesorn om någon hade ett paraply, söta Joan bredvid mig hade såklart det. Hon gav det till honom och han använde det som ett vapen och skrek "everybody FREEZE" så högt att alla hoppade till. Vi hann inte ens skratta klart innan han säger "Joan, you were late right? Then you can start. Come up here and scream everybody freeze without laughing and look scary. If you laugh you have to do it again. All of you have to do this today so Joan, you can pick the next person when you´re done." Fatta chocken. Jag ville bara fly från klassrummet. Men det var bara att svälja och gå upp och göra det, utan att skratta. En annan sak ni bör veta är att koreaner kan inte säga F, för de har inte det i sitt språk. Alla F byts ut mot P istället när de pratar engelska. Vad blir det då? Jo, everybody PREAAAAASE. Det lät som att alla sa everybody please till slut. Jag och Gustav kunde inte sluta skratta, tur att vi satt längst bak i klassrummet. Där ser ni hur skoj vi har i skolan och hur seriöst allt låter. Men vi klagar inte! 
 
Lite suddig bild men, i fredags var jag, Johanna, Josefina, Luisa och Hannes på en skybar i Gangnam och tog ett glas vin och åt nötter. Helt underbart. 
 
...och på vägen hem därifrån. Det ser ut som att vi druckit mer än ett glas vin och Luisa skrattade konstant under hela resan (1 h) haha! Inte konstigt dock, för de satt fyra i baksätet medan jag sträckte gött på mina ben där framme. 
 
Mina goingar på väg till Firework Festivalen i Seoul. Jag älskar vårt gäng! Kunde inte hamnat i Korea med bättre människor <3
 
Firework festivalen tog på all kraft skulle man kunna säga. 
 
På lördagen drog vi till "Asiens coolaste klubb" i Gangnam, vid namn Octagon. Men så spektakulärt var det inte och jag blev en smula besviken. Vi hade sett fram emot det alldeles för mycket tror jag. Men vi hade rätt skoj ändå om man dömer utifrån bilden!
 
Lite chicken Galbi med pöjkarna förra veckan. Var tvungen att lägga upp denna bilden pga de söta förklädena. Och att människorna på denna bilden är snygga. 
 
Kvällsshopping i Incheon igår kväll. Kattmössa på H&M! Mjau.
 
 
Nu måste jag göra mig redo inför skolan. Pöss på er! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0