Min respartner Gustav Kibe

 
VÄLKOMNA! Detta är nog mitt andra blogginlägg som jag skrivit under mitt 23 åriga liv. Första gången skedde när jag gick tredje ring på gymnasiet när jag skulle blogga om mitt projektarbete. Gick ju sådär. 
 
Som Gustav skrev i förra inlägget kommer vi att tillbringa fyra månader i Korea till hösten. Kan verkligen inte fatta det! Det var en dag i Januari som jag och Gustav satt i skolan och pratade om allt mellan himmel och jord. Plötsligt slog tanken att vi borde åka på utlandstermin till Korea. Och här sitter vi nu och bloggar om vår kommande resa. Hur sjukt är inte det?!
 
Alla som känner Gustav vet att han är en otroligt ambitiös person. Han är den killen som vet exakt vad han vill och det verkar som att hans energi ALDRIG tar slut. Att han tog sig ända från Sundsvall till Borås säger väl ganska mycket? Det jag gillar mest hos Gustav är att han alltid smittar av sig positiv energi och finns där för mig när jag behöver stöd och råd. Gustav ser allt från den ljusa sidan och är en fantastisk peppare. Utöver skolan jobbar Gustav på Hemtex i Borås. Han är dessutom med i skolans kårsektion Texas och jobbar med att påverka och förbättra institutionen tillsammans med många andra. Ibland undrar jag om Gustav har några extra timmar på dygnet än vad vi andra vanliga människor har då han springer på möten titt som tätt men hinner oftast med gymmet också. Som han själv säger så är han en Superman! 
 
Jag tror att jag och Gustav har ett tufft men framförallt roligt och lärorikt halvår framför oss. Detta kommer bli en oförglömlig resa med mycket blod, svett och tårar. Jag längtar tills vi sitter på flyget mot Incheon Airport. 
 
Gustav, du är underbar!
 
/Anny 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0