Min respartner Anny Chu

Välkommen till min och Annys blogg! Här kommer ni att kunna följa vårt spännande äventyr i Incheon, Sydkorea, som utbytesstudenter vid Inha University. Alla som har åkt på utlandstermin vet dock att äventyret inte börjar vid flygplatsen utan det är en miljon saker att ta tag i innan dess, därför har vi även valt att väcka liv i bloggen nu så att ni kan följa våra tankar inför denna fantastiska resa. Se det som en mjukstart på det som komma skall.
 
För min familj och vänner som ännu inte har fått nöjet att träffa Anny kommer en kortare presentation nu. Det är ganska uppenbart att vi är klasskamrater, men ingen av oss kan sätta fingret på exakt när vi började att umgås. Det bara blev så och det är väl det som är det fina mysteriet med vänskap. Anny är dock bosatt i Göteborg, eller skall vi till och med säga utanför Göteborg(?) vilket dessvärre är en bidragande faktor till att vi inte kan umgås så ofta som vi önskar. Men vad spelar det för roll när vi kommer att bo på varandra under fyra månader?
 
 
Min gissning till varför vi går så bra ihop är att vi helt enkelt är ganska lika. Anny är också 89:a, äldsta barnet (bland fyra systrar), ambitiös med skolarbetet och är en väldigt, väldigt driven person. Utöver skolarbetet jobbar hon extra på Monki, men även som servitris på sina föräldrars restaurang. Brukar jag kalla mig själv för Superman så är Anny utan tvekan Wonderwoman! 
 
Annys familj kommer ursprungligen från Kina vilket innebär att hon kan kantonesiska och är betydligt mer insatt inom den asiatiska kulturen än vad jag är. Detta gör att jag känner en otrolig trygghet att åka med denna tjej till Sydkorea eftersom hon förmodligen kommer att känna sig lite mer hemma än vad jag kommer iallafall. Hoppas jag. Framför allt har Anny alltid nära till skratt och ett hjärta utav guld. 
 
Jag kunde inte ha fått en bättre respartner.
 
/Gustav

Kommentarer
Postat av: Markus Kibe

Guud vad spännande. Vad roligt!!!
Hälsa henne att jag är singel! haha ;D

2013-06-23 @ 01:54:37
URL: http://moore.se/markuskibe

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0