Biljetter bokade!

Igår var både jag och Anny lediga, vilket resulterade i ett finbesök här i Borås där vi först ägnade eftermiddagen hemma hos vår klasskompis Louice med att bättra på brännan (bilden nedan gör oss sannerligen inte rättvisa, vi ser ut att vara bleka som få.)
 
 
Efteråt satt vi vid våra datorer och letade febrilt efter flygresor. Utmaningen var ett hitta ett flygbolag som kändes säkert, en resa som var billig och gick relativt fort (en bra tid i det här fallet ligger på under 20 timmar). Till slut, innan vi i princip visste ordet av det, så var det bokat och betalt.
 
Tidigt måndagen den 26:e augusti lämnar vi svensk mark för en mellanlandning i London och landar slutligen i Korea tidigt på tisdag (eller, eftermiddag koreansk tid). Vi slängde på alla möjliga extra konstnader för säkerhets skull, som reseförsäkring, avbeställningsskydd och vi fick även betala extra för att kunna bli uppdaterade om ändringar i tidtabellen och för att Anny skulle kunna få laktosfri mat på flyget. De får lura oss så bäst de vill, vi skall banne mig till Korea.
 
Dessutom valde vi att boka hemresa i samma veva, så åker tillbaka lördagen den 21:a december för att kunna fira jul här hemma. Det har varit mycket velande fram och tillbaka om att kanske stanna över jul/nyår men hemlängtan lär ha gjort sitt efter fyra månader gissar vi.
 
Totalpriset för tur-och retur gick på 7732 kr/person, en ganska väntad summa. Snart skall vi betala in fyra månaders hyra i förskott, bankkontot sinar sönder.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0