To fat for Korea

Annyeong! Gustav här, det finns så mycket att skriva att man inte riktigt vet var man skall börja...
 
Jag kan ju inleda med att meddela att koreanerna ligger så otroligt bra i tiden när det gäller allt att jag är helt överväldigad. Innan vi kom trodde jag att folk skulle titta snett på mig på grund av mina jeans som har en tendens att sitta lite väl tight ibland. Mot vad koreanerna har så är det ingenting - här är allting i slim fit, jeans som skjortor. Och det ser bra ut som sagt, mycket bra ut.
 
Igår var vi och shoppade mot vad jag i Sverige endast kan jämföra med "klädstånd under jorden", som i ett tunnelbanesystem. Typ tusen klädstånd som mer var som små butiker. Vi gick vilse hur många gånger som helst. Det finns inga provrum så det gäller att veta vilken storlek man har, och jag kan ju tillägga att jag är to fat for Korea. Skall något sitta snyggt på mig blir det Large. Vi shoppade loss som få, man kan köpa snygga T-shirts, shorts, kjolar (ja, allt) för allt från 30-200 kr. 
 
Bästa fyndet för Anny blev i Vans-butiken där Anny köpte två höga sneakers och ett par låga för totalt 1200 kronor. Mitt bästa fynd blev på Foot Locker där jag köpet ett par låga converse i en svart denimtvätt för 300 kronor. Är i en smula chocktillstånd över att allt är så billigt. Vi kommer att komma hem med en helt ny garderob, var så säkra på det.
 

Kommentarer
Postat av: Hayun

GUD VA JAG BLIR AVI JAG BLIR JU HELT GALEN!!!!

2013-08-29 @ 21:41:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0