@Seoul

För tillfället har Anny problem med sin internetuppkoppling vilket gör att det är jag, Gustav, som sitter vid tangenterna. 
 
Tiden flyger förbi. I förrgår gick vi omkring på smågator här i Incheon för att försöka hitta ett riktigt billigt, äkta koreanskt hak (vi har för övrigt börja gissa oss till att vi bor i ett "ghetto-område"). Sökandet resulterade i en liten, mysig restaurang där vi fick något som vi kan jämföra med omeletter - hur goda som helst. Förrätten var larver/kackerlackor (tydligen någon form av silkeslarv?), svenskar som vi är kunde vi bara gapa av förvåning och en smula förtjusning. Jag och Johanna visade oss modiga och var inte sena med att smaka. Ärligt talat så smakade de ingenting egentligen, men konsistensen var onekligen rätt mjölig. Tillsammans skålade vi i soju (koreansk dryck som kan jämföras med 20 procentig vodka) skrålandes kunbe, som betyder skål på koreanska.
 
Igår åkte vi till huvudstaden, Seoul, för att upptäcka vad denna stad hade att erbjuda. Kollektivtrafiken här är helt fantastiskt, varje resa kostar i princip 7 kronor. Att ta sig in till Seoul är typ tio gånger billigare än 100-bussen mellan Borås och Göteborg, helt sjukt när man tänker vidare på det. Ärligt talat, jag inser nu vilket tragiskt land vi egentligen lever i där hemma. Bara jag kan komma in i det koreanska språket så råder det ingen tvekan om att jag skulle kunna tänka mig att flytta hit. Men det där med språket alltså, det tar vi i ett inlägg för sig... Istället så bjuder vi på en bildbomb, bilder säger mer än tusen ord:
 
Nudlar till lunch, bäst att vänja sig.
 
Den omtalade förrätten...
 
Den fantastiskt goda middagen som vi betalade 20 kr/person för.
 
Anny är inte sen med att smälta in i kulturen.
 
@Seoul.
 
@Seoul.
 
@Seoul.
 
@Seoul, by night.

Kommentarer
Postat av: Hayun

Fyfan va kul att ni trivs, mina kycklingar!!!!! Jag är så jävla avis på er och ni verkar ha det beyond the dream.... Hoppas jag kan hälsa på er snart!!

2013-09-08 @ 17:48:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0