Läget nu

Just nu är jag, Gustav, långt ifrån taggad på att åka till Korea. Eller ens särskilt övertygad om att jag kommer att komma iväg. Just allting strular för mig.
 
Ambassaden ringde mig i torsdags med besked om att min ansökan kommer skickas ned tillbaka på grund av att jag (klantigt nog) inte bifogad mitt pass, försökte förklara att mitt pass redan är på väg till dom men nej det gick inte alls tyvärr. Så med tio arbetsdagar kvar så skall posten alltså fram och tillbaka tre gånger mellan mig och ambassaden. Nej, det här kommer inte att gå. Så jag är just nu redo att ta mig till Stockholm snarast och göra en ansökan där, dock så måste jag ju vänta tills mitt pass kommer tillbaka...
 
CSN går inte igenom på grund av att vårat admission letter inte anses ha tydliga datum nog över våran studietid, så har fått ett nytt från INHA University som jag hoppas motsvarar deras förväntningar. Utan CSN är jag körd.
 
Medan alla mina skolkamrater är inskrivna på Textile programe så är jag av någon oförklarlig anledning inskriven på Business programe och har efter två mail fortfarande inte fått ett svar på varför.
 
Vi har fått varsin student buddy, men min är den enda som inte svarar...
 
- jag kan ju tillägga att jag har gått över från hotmail till min skolmail för att inte riskera att mailen försvinner.
 
Efter att ha fått skriva av sig här så känns det faktiskt lite bättre. Det är helt sinnessjukt att det bara är sexton dagar kvar tills vi åker!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0