59 timmar och 25 minuter.

Om exakt så länge lyfter flyget mot Incheon. Helt jävla galet. De senaste veckorna som passerat har varit som ett tjockt rökmoln. Allt har varit lite suddigt och jag har förträngt saker för att det har varit för mycket att ta in. Vi ska för fan till Korea!!!! Jag har fortfarande inte förstått det trots att visumet är klart, försäkringen fixad och CSN har gått igenom. 
 
Nu har Gustav änligen fått sitt visum och det känns verkligen som en lättnad. För en vecka sedan trodde vi att allt skulle gå åt helvete men nu börjar allt klarna. Det värsta som är kvar nu är packningen. Hur packar man för 4 månader med en maxvikt på 23 kilo? Ska i alla fall ta med mig knäckebröd och marmelad. Korea har tydligen ingen bra frukost haha. 
 
Med kurslistan i hand känns allt mycket mer verkligt nu. Jag och Gustav planerar att läsa sex kurser totalt, men vi får se hur det går. En besvikelse är att vi inte kan läsa koreanska för nybörjare för att den kurser krockar med de andra. Dessutom så kan den inte tillgodoräknas sen när vi kommer tillbaka. Well, then I have to improve my english I guess. 
 
Finns tydligen China Town i Incheon, måste besökas!
 
 
 
안녕히 주무세요 (Good night)!
 
//Anny
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0